Πολάκης: Πρόβλημα θα υπήρχε αν ο Παππάς έκανε αυτά που ζητούσε ο Μιωνής

2020-06-26

Πρόβλημα θα υπήρχε αν ο Παππάς έκανε αυτά που του ζητούσε ο Μιωνής και όχι γιατί τον συνάντησε, επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Αφορμή ήταν οι ηχογραφημένες, παρανόμως, συνομιλίες του ΣάμπυΜιωνή με τον βουλευτή και τότε υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά οι οποίες κατατέθηκαν στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής και ουσιαστικά δεν αποδεικνύουν τίποτα παρά τις προσπάθειες της ΝΔ.

Στην Ευγενία Λουπάκη ο κ. Πολάκης τόνισε ότι δυστυχώς όταν είσαι σε κυβερνητική θέση, δυστυχώς ή ευτυχώς, συναντάς και ανθρώπους που δεν πρέπει να συναντήσεις και σημείωσε ότι η Δεξιά με το παρακρατικό παρελθόν της δεν μπορεί να πάει σε εκλογές έχοντας ως αφήγημα το γελοίο επιχείρημα για το δήθεν παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιο θα είναι το θετικό αφήγημα της ΝΔ πχ τον Σεπτέμβρη όταν θα κλείσουν και οι όποιες τουριστικές επιχειρήσεις που συντηρούν κάποια απασχόληση με ό,τι έρθει;

Ο ΣΥΡΙΖΑ τους περιμένει ακόμα και αν κάνουν άλμα στο κενό σημείωσε ο βουλευτής.

Ο πρώην υπουργός τόνισε ότι καταρρέει το αφήγημα περί της σκευωρίας του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου προς τη ΝΔ σχετικά με το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας NOVARTIS.

Αποδεικνύεται ότι o άνδρας της Ράικου - η οποία ήταν για ενάμιση χρόνο η υπεύθυνη της Εισαγγελίας Διαφθοράς και αρμόδια για τη σχετική έρευνα - πήρε 1,7 εκατ. ευρώ χρεώνοντας το ελληνικό δημόσιο με ανύπαρκτους ασθενείς.

Παράλληλα βγαίνει ότι ο Σταύρος Παπασταύρου, στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, πήρε γύρω 2,6 εκατ. ευρώ για την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ.

Πηγή Στο Κόκκινο