Πολιτική ευθύνη έχει η ΝΔ για τη διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη! Έπρεπε να φυλάσσεται συνέχεια! Αποκάλυψη: Προσωπικά δεδομένα της εισαγγελέως Τουλουπάκη αναζητούσαν οι διαρρήκτες στο σπίτι της[VIDEO]

2020-08-24

Ευθύνες στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αλλά και στον πρωθυπουργό επέρριψε η Όλγα Γεροβασίλη αναφορικά με τη διάρρηξη στο σπίτι της προϊσταμένης της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.

Κατά την ενημέρωση που παρείχε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, για την κατασκευή νέου και την αναβάθμιση του ήδη ιστάμενου φράχτη στον Έβρο, η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την τοποθέτησή της αναφερόμενη στην ύποπτη διάρρηξη στην οικία της Ελ. Τουλουπάκη.

«Θα θέλαμε κ. υπουργέ να μας πείτε πώς έγινε διάρρηξη σε μια κατοικία που φυλάσσεται... Τι μέτρα έχετε πάρει για να διαπιστωθούν ευθύνες;» είπε η Ολ. Γεροβασίλη και αναρωτήθηκε για το πώς είναι δυνατόν να μην φυλάσσονται οι εισαγγελείς, κρίνοντας παράλληλα πως η ασφάλεια των εισαγγελέων είναι ζήτημα Δημοκρατίας.

Τόνισε δε πως μετά τη δήλωση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς μετατοπίζονται οι ευθύνες για την ασφάλεια της τόσο στον Μ. Χρυσοχοΐδη όσο και στον Κυρ. Μητσοτάκη.

Με πληροφορίες από το Documento.

AΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ