Πριν δύο χρόνια βγήκαμε από τα μνημόνια αλλά, ελέω Μητσοτάκη, η χώρα απολαμβάνει το 5ο της μνημόνιο! [VIDEO]

2020-08-21

Αυτή την εποχή, πριν από 2 χρόνια, η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια, αλλά ο Αύγουστος ξαναβρίσκει τη χώρα σε μνημονιακή κατάσταση, χάρις στις ...άοκνες κι ακούραστες προσπάθειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που σταθερά βαδίζει στα χνάρια της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου.

Όλες οι εκτιμήσεις για τα οικονομικά της χώρας, που έχουν επιδεινωθεί λόγω της πανδημίας, έχουν αρνητικό πρόσημο ενώ η ίδια η πραγματικότητα, με αύξηση ελλειμμάτων, ανεργίας, πτώση τζίρου και παραγωγής και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις δεν προμηνύουν τίποτα θετικό για τη χώρα. Η πρόσφατη συμφωνία στο Eurogroup είναι μία συμφωνία που συνιστά ένα νέο 5ο μνημόνιο καθώς έδεσε τη χώρα σε ένα νέο δάνειο από τον ESM. Όλα αυτά βέβαια για την κυβέρνηση δεν είναι παρά κινήσεις για την στήριξη και της ενίσχυση της οικονομίας, διότι όπως διαβεβαιώνει και ο πολυσχιδής Αδωνης, δεν βλέπω νέο μνημόνιο!.

Ε τόσες τηλεπωλήσεις έχει κάνει ο άνθρωπος, κάτι ξέρει και από οικονομία...  

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  https://www.opoligrafos.gr/economy/prin-dyo-chronia-vgikame-apo-ta-mnimonia-alla-eleo-mitsotaki-i-chora-apolamvanei-to-5o-tis-mnimonio/