Σάλος έχει προκληθεί απο τις αναρτήσεις στο facebook «οργισμένων» δημοτών του Δ. Έδεσσας για τις εκτεταμένες καταστροφές του αντίκρισαν στο χώρο του Κανναβουργείου στην Έδεσσα. 

2020-05-19

Σάλος έχει προκληθεί απο τις αναρτήσεις στο facebook «οργισμένων» δημοτών του Δ. Έδεσσας για τις εκτεταμένες καταστροφές του αντίκρισαν στο χώρο του Καναβουργείου  στην Έδεσσα. 

Από τα επικριτικά σχόλια των χρηστών του facebook δεν γλίτωσε ούτε ο Δήμαρχος Έδεσσας καθώς όπως τονίζουν θα έπρεπε να είχε προνοήσει ως προς την προστασία και την φύλαξη του χώρου απο τους αγνώστους καταστροφείς . 

Η Παρέμβαση στην Πέλλα ήρθε σε επικοινωνία με την δημοτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ» για το συγκεκριμένο θέμα. Η «Κοινωνία σε Κίνηση»  μας ενημέρωσε  ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 11/11/2019 έγινε σχετική ερώτηση απο τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αντώνη Ξυλουργίδη για την ασφάλεια των χώρων στις εγκαταστάσεις του  Κανναβουργείου. Η απάντηση του Δημάρχου κ. Γιάννου ήταν ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα. Τα αποτελέσματα  δυστυχώς δείχνουν άλλα... Τα συμπεράσματα δικά σας....  

Παρέμβαση στην Πέλλα