Σαν σήμερα το 2019 ο Κ. Μπογδάνος τάιζε κι άλλο σανό τους νησιώτες μας

2020-09-30

Κέρδισαν τις εκλογές με ψέματα, εξαπάτησαν ακόμη και τους καλοπροαίρετους πολίτες, συνέχισαν και συνεχίζουν να πουλάνε ψεύτικες ελπίδες για (εύκολες και άμεσες) λύσεις σε σύνθετα ζητήματα, όπως είναι το προσφυγικό - μεταναστευτικό.

Δεν είχαν περάσει παρά σχεδόν τρεις μήνες από τη νίκη της ΝΔ και του Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου του 2019 και ο νέος βουλευτής της πλειοψηφίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, συνέχιζε να ταΐζει σανό και να κοροϊδεύει τους πολίτες - ειδικά αυτούς των νησιών του ΒΑ Αιγαίου: «Ο Μητσοτάκης έχει πλήρη συναίσθηση της βαρύτητας του μεταναστευτικού -όχι προσφυγικού», έγραφε σαν σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου του 2019, μέσω twitter ο Κ. Μπογδάνος, εξηγώντας στη συνέχεια το...μεγαλοφυές σχέδιο του ηγέτη Πρωθυπουργού μας: «Αλλάζουμε λοιπόν άμεσα τη διαδικασία ασύλου, ενισχύουμε τη φύλαξη των συνόρων, στοχεύουμε σε μαζικές επαναπροωθήσεις κι έχουμε λόγους να εκτιμούμε πως η έξαρση των ροών σύντομα θα υποχωρήσει».

Τα αποτελέσματα, ένα χρόνο μετά, των πολιτικών επιλογών τους είναι πλέον γνωστά σε ολόκληρη τη χώρα και ειδικά στους νησιώτες μας.

https://www.omadamnimis.gr/%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf-2019-%ce%bf-%ce%ba-%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%b4%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%ac%ce%b9%ce%b6%ce%b5-%ce%ba%ce%b9-%ce%ac%ce%bb/