Στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ ο Αλ. Τσίπρας: «Είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά σας» - βίντεο

2020-04-21

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, Κυριακή του Πάσχα, το συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ, τηρώντας τους απαραίτητους κανόνες υγειονομικής ασφάλειας. Συνομίλησε με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους, αντάλλαξε μαζί τους ευχές, τσούγκρισε αυγά και απηύθυνε χαιρετισμό στα πληρώματα.
Ειδικότερα, κατά τον χαιρετισμό του, ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε «χρόνια πολλά, καλό Πάσχα, καλή δύναμη σε όλους και σε όλες, ενώ εξέφρασε «και ένα μεγάλο ευχαριστώ». Ακόμα τόνισε «τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη σε όλους και σε όλες εσάς που όλες αυτές τις ημέρες που εμείς ήμασταν σπίτια μας, εσείς είστε εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα στην πρώτη γραμμή, για να υπερασπίζεστε τη ζωή, για να υπερασπίζεστε την κοινωνία».

Τέλος, ανέφερε: «Είμαι βέβαιος, τώρα που στη συλλογική συνείδηση της κοινωνίας έχει αναδειχθεί το πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνετε, είμαι βέβαιος ότι αυτό θα έχει ανταπόκριση το επόμενο διάστημα και στη δική σας καθημερινότητα. Να είστε καλά, να συνεχίσετε έτσι. Καλή δύναμη σε όλους και σε όλες».

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την παρουσία του στο ΕΚΑΒ επισκέφτηκε την αίθουσα όπου βρίσκεται ο πίνακας παρακολούθησης της κίνησης των ασθενοφόρων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και τους χώρους απολύμανσης και στάθμευσης.