2020-06-03

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης σημείωσε ότι υπάρχουν σαφή σημεία στον ιδεολογικό και πολιτικό προσανατολισμό των χωρών του Βίζεγκραντ που παρατηρούνται και στην πολιτική Κ. Μητσοτάκη .

Με την επικοινωνιακή στρατηγική Θεοδωρικάκου όπου οι μετρήσεις οδηγούν στην συγκρότηση του επικοινωνιακού αφηγήματος, ο Κ. Μητσοτάκης «θα το τερματίσει» ακροδεξιά.

Ως στρατηγική επιλογή έχει για αντιπρόεδρο της ΝΔ τον Άδωνι Γεωργιάδη, σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.

Αναφερόμενος στις συζητήσεις που προκάλεσε πρόσφατη συνέντευξή του για την επικίνδυνη «ορμπανοποίηση του μεγάλου κόμματος της ελληνικής Δεξιάς, ο κ. Αρβανίτης τόνισε ότι το κόμμα του Όρμπαν, στην Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο εκφραστής της ακραίας δεξιάς στην Ελλάδα, με την οικογένεια, συγγενείς και φίλους, τέκνα και λοιπούς.

Υπάρχουν σαφή σημεία στον ιδεολογικό και πολιτικό προσανατολισμό των χωρών του Βίζεγκραντ που παρατηρούνται και στην πολιτική Κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης είναι στρατηγική επιλογή να είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, δεν είναι απλώς υπουργός της κυβέρνησης.

Θα το τερματίσει ο Κ. Μητσοτάκης, όπως εκτίμησε. Θεωρεί ότι «του βγαίνει» με την στρατηγική που χαράσσει ο Τ. Θεοδωρικάκος, ο εγκέφαλος όλης αυτής της λογικής.

Είναι ένα μιντιακό πράγμα που ο τελευταίος κατέχει από την GPO. Πρώτα κάνω τις μετρήσεις και μετά συνθέτω το αφήγημα...

ΠΗΓΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ