Θεοδώρα Τζάκρη: Σε άμεση επαφή με την αγορά.

2020-06-06

Θεοδώρα Τζάκρη: Σε άμεση επαφή με την αγορά.

Περιοδεία στα καταστήματα της Έδεσσας και των Γιαννιτσών

Περιοδεία στις αγορές της Έδεσσας και των Γιαννιτσών πραγματοποίησε η βουλευτής Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη. Η κ. Τζάκρη συζήτησε με τους καταστηματάρχες που αντιμετωπίζουν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η οποία έχει διαμορφωθεί μετά το συνολικό lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση τους προηγούμενους μήνες, άκουσε τα προβλήματα και τις προτάσεις τους, ενώ τους παρουσίασε συνοπτικά το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι» του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται μέτρα για την αποφασιστική και εμπροσθοβαρή στήριξη της Οικονομίας.

Μετά το πέρας της περιοδείας, η βουλευτής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συζητήσαμε με τους καταστηματάρχες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για το πρόγραμμα «ΜένουμεΌρθιοι» του ΣΥΡΙΖΑ, που προτείνει την άμεση και αποφασιστική στήριξή τους. Η δύσκολη συγκυρία που διανύουμε δε μπορεί να αντιμετωπιστεί με ημίμετρα. Εισέπραξα μεγάλη αγωνία και αβεβαιότητα για το αύριο, όπου κι αν πήγα.

Καλώ την κυβέρνηση να προχωρήσει, έστω και τώρα, στην αποτελεσματική στήριξη της αγοράς και των ανθρώπων που αγωνίζονται να κρατήσουν τα μαγαζιά τους ανοικτά, πριν να είναι πολύ αργά».