Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών υποδέχθηκε τους σπουδαστές του

2020-06-05

Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών υποδέχεται τους σπουδαστές του προκειμένου να συνεχιστεί και να περατωθεί η εκπαιδευτική διαδικασία για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20. Το πρώτο στάδιο υποδοχής διεξήχθη την 18η Μαϊου καθώς σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση ξεκίνησαν τα μαθήματα για σπουδαστές ηλικίας 11 ετών και άνω. Από τη Δευτέρα 1/6 επιτράπηκε η φοίτηση για όλους τους σπουδαστές, ανεξαρτήτως ηλικίας, εκτός των τμημάτων πνευστών και βυζαντινής μουσικής.

Στους χώρους του τηρούνται όλοι οι υγειονομικοί κανόνες και έχουν διενεργηθεί οι κατάλληλες τροποποιήσεις όσον αφορά τον προγραμματισμό μαθημάτων.

Ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των εποχών και επιδεικνύοντας υπευθυνότητα όσον αφορά τη χρήση νέων τεχνολογιών, εφαρμόζει την ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση με την την πλατφόρμα e-class. Η ασύγχρονη εκπαίδευση λειτουργεί συμπληρωματικά με την δια ζώσης.

Οσον αφορά τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, η οποία χρησιμοποιείται μόνον σε συνθήκες εκτάκτων αναγκών, εφαρμόζεται με τις πλέον εγκεκριμένες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, το οποίο στην μακρόχρονη ιστορία του αποτέλεσε στυλοβάτη της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης του τόπου, προχωρά, με τη στήριξη του Δήμου Πέλλας και της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., στους απαραίτητους μετασχηματισμούς ώστε να συνεχίσει την παροχή της με μοναδικό κριτήριο την ποιότητα σπουδών.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ