Το μαγαζί στη Μύκονο που έκλεισε για 60 μέρες, αλλά άνοιξε στις 15… ξαναέκλεισε επειδή είχε κρούσμα κορονοϊού! [VIDEO]

2020-08-06

Σε προηγούμενο άρθρο μας, είχαμε αναφερθεί στον Άρη Πορτοσάλτε που είχε γίνει έξαλλος με αφορμή το δίμηνο λουκέτο και το πρόστιμο 20.000 ευρώ που επιβλήθηκε σε γνωστό beach bar στη Φτελιά της Μυκόνου, όταν κατόπιν ελέγχων διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούνταν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, ενώ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως "Μόνο μια κομμουνιστική κυβέρνηση κλείνει ένα μαγαζί δύο μήνες στη Μύκονο".

Προς μεγάλη ανακούφιση του Άρη Πορτοσάλτε, το beach bar, παρά το πρόστιμο, είχε ανοίξει ξανά τις πόρτες του στο κοινό μόλις 15 ημέρες μετά. Δύο μήνες αργότερα, και συγκεκριμένα χθες, 5 Αυγούστου, η είδηση ότι εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού στο προσωπικό γνωστού κλαμπ της Μυκόνου, με αποτέλεσμα να κλείσει για λόγους ασφαλείας, έκανε τον γύρω του διαδικτύου. Συμπτωματικά, πρόκειται για το ίδιο κλαμπ που είχε φάει το τσουχτερό πρόστιμο τον Ιούνιο λόγω της μη τήρησης των μέτρων προστασίας και για το οποίο είχε γίνει έξω φρενών ο Άρης Πορτοσάλτε!

Η ανακοίνωση του κλαμπ.

Όπως φαίνεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να μην τον πει κανείς... κομμουνιστή, προτίμησε να ανοίξει το κλαμπ παρά το πρόστιμο που επιβλήθηκε και να υπάρχει σήμερα ένα (απ' όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής) επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, το οποίο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με πόσα άλλα άτομα είχε έρθει σε επαφή και στα οποία ενδεχομένως να έχει μεταδώσει τον ιό!

Αναδημοσίευση απο τον Πολύγραφο.