Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ αμφισβητεί τις προβλέψεις της Κομισιόν κι επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ!

2020-05-10

Το ΥΠ.ΟΙΚ. τοποθετήθηκε για τις προβλέψεις της Κομισιόν μέσω «κύκλων» αλλά και επίσημα. Η απάντηση στους «κύκλους» του Υπ. Οικ. και στο Δελτίο Τύπου της ΝΔ θα μπορούσε να είναι η εξής! Αφού πιστεύουν ότι η πρόβλεψη για ύφεση 9.7% είναι λάθος, να το πουν και στον κ. Μητσοτάκη να μην βγαίνει στο CNN να λέει 10% και εκτίθεται στην Ελλάδα και διεθνώς.

Όταν λένε ότι από την πρώτη στιγμή είχαν σοβαρότητα και υπευθυνότητα, να θυμούνται ότι κρατάμε πολύ καλό αρχείο. Το ίδιο ισχύει και για τις φράσεις «ο ΣΥΡΙΖΑ ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη» και «ΣΥΡΙΖΑ και ανάπτυξη είναι έννοιες ασύμβατες. Όπως επίσης, ΣΥΡΙΖΑ και σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος «ξύνεται σε γκλίτσες», μας κατηγορούν για την ύφεση 0.7% το 2015 οι άνθρωποι που έχουν στο ενεργητικό τους ύφεση 7.3% και 3.2%, οι άνθρωποι που χρεοκόπησαν την χώρα, οι άνθρωποι που παρέδωσαν άδεια ταμεία και την ανεργία σε εφιαλτικά ποσοστά, οι άνθρωποι που δεν ρύθμισαν ποτέ το δημόσιο χρέος.

Οι ίδιοι άνθρωποι που παρέλαβαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ανάπτυξη 2.8% τον Ιούλιο του 2019 και πριν τον κορωνοϊό, μέσα σε ένα εξάμηνο, κατάφεραν να την ρίξουν στο 1% του ΑΕΠ! Μας κατηγορούν για έλλειψη σοβαρότητας οι άνθρωποι που επειδή δεν έχουν καμία αίσθηση τι θα γίνει στην οικονομία και κανένα σχέδιο να το αντιμετωπίσουν, λένε όλα τα πιθανά νούμερα για να μπορούν μετά να πουν ότι έπεσαν μέσα...

Παρέμβαση στην Πέλλα