Βανδάλισαν τον θερινό κινηματογράφο της Έδεσσας - Καταγγελία του Φ.Σ.Ε. "Μέγας Αλέξανδρος"

2020-07-06

Τον θερινό κινηματογράφο της Έδεσσας βανδάλισαν άγνωστοι την περασμένη Παρασκευή. Την απολίτιστη, αποτρόπαιη και αποκρουστική πράξη καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος», ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια, με πρωτοβουλία του και πολύ κόπο (εκτός των άλλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων) διοργανώνει χειμερινό και θερινό κινηματογράφο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση- καταγγελία έχει ως εξής:
"Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος», εδώ και πολλά χρόνια, με πρωτοβουλία του και πολύ κόπο (εκτός των άλλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων) διοργανώνει χειμερινό και θερινό κινηματογράφο.
Την Δευτέρα 29 Ιουνίου ξεκίνησε ο φετινός θερινός κιν/φος, ανακαινισμένος με καινούρια τραπεζοκαθίσματα. Για τους συμπολίτες μας ήταν μια ακόμα παροχή που την αγκάλιασαν με αγάπη και ενθουσιασμό.
Την Παρασκευή 3 Ιουλίου, τα ξημερώματα, κάποιοι θρασύδειλοι βανδάλισαν τον ανακαινισμένο χώρο, πετώντας στο γκρεμό αρκετά τραπεζοκαθίσματα και άλλα σπάζοντάς τα. Ποιος μπορεί αναρωτιόμαστε να είναι τόσο απολίτιστος και να έχει τόσο μίσος μέσα του για να κάνει τέτοια ζημία...
Θα θέλαμε να σας προβληματίσουμε και να θέσουμε στη διάθεση όλων το συγκεκριμένο γεγονός. 
ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ!"
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
πηγή Karatzova.gr