ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική δειλία Μητσοτάκη, δεν έχει τον Θεό του

2021-11-03

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, στις εκκλησίες δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος των τεστ κορωνοϊού στους ανεμβολίαστους γιατί δεν υπάρχει υπεύθυνος

«Μνημείο πολιτικού καιροσκοπισμού», χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνέντευξή του κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για τις εκκλησίες και τα τεστ κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, στις εκκλησίες δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος των τεστ στους ανεμβολίαστους όπως γίνεται παντού, γιατί δεν υπάρχει υπεύθυνος. «Με λίγα λόγια ο κ. Μητσοτάκης βάζει τη δυσαρέσκεια της εκλογικής του πελατείας πάνω από την ανθρώπινη ζωή» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι ο Κ. Μητσοτάκης «με πολιτική δειλία, κυνισμό και ανευθυνότητά, αποδεικνύει ότι τελικά δεν έχει τον Θεό του».

Κατά τα άλλα η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται «εκτός τόπου και χρόνου» δηλώνοντας ότι η πανδημία δεν έχει ξεφύγει και ότι το σύστημα υγείας αντέχει, «παρά τα αλλεπάλληλα ρεκόρ κρουσμάτων και με πάνω από 300 απώλειες την εβδομάδα», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μπορεί να μην υπάρχουν διαθέσιμες ΜΕΘ σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει ανέμελος να περπατάει στο τελευταίο του μίλι, ενώ ασθενείς θα πεθαίνουν πάλι εκτός ΜΕΘ» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση έχει πετάξει «λευκή πετσέτα» και για τον εμβολιασμό, «τη στιγμή που τα κρούσματα συναγωνίζονται τους εμβολιασμούς πρώτης δόσης».

«Για τον κ. Μητσοτάκη η πανδημία δεν έχει ξεφύγει και το σύστημα αντέχει. Στην βόρεια Ελλάδα δεν υπάρχουν ΜΕΘ κ υγειονομικοί είναι στα όρια της κατάρρευσης. Στις εκκλησίες υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει υπεύθυνος για τον έλεγχο. Χυδαίος και προσβλητικός προς τους πολίτες» αναφέρει από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος.

Δημοσίευση: Εφημερίδα ΑΥΓΗ