Οικονομία 

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, αύριο Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, θα συμμετάσχει στο Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, «Η ώρα της ελληνικής οικονομίας», που φέτος πραγματοποιείται μέσω ψηφιακής πλατφόρμας, με κεντρική ομιλία, στις 14:40.

Συνέντευξη του βουλευτή Μεσσηνίας καιτομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεωντης ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ,ΑλέξηΧαρίτση, στο ρ/στ «ΘέμαRadio» (Γιάννης Αντύπας)

* Oι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης είναι σημαντικοί. Όμως και στο παρελθόν, ιδίως τη δεκαετία του 2000, υπήρξε «αφθονία» πόρων. Κι εν τέλει οδηγηθήκαμε στη χρεοκοπία. Άρα, μεγάλη η σημασία των πόρων, αλλά πιο κρίσιμο απ' όλα είναι το ολοκληρωμένο σχέδιο που θα εγγυηθεί τη βιωσιμότητα. Το συγκροτημένο σχέδιο αξιοποίησης των πόρων και όχι απλά η...

Το σχέδιο Προϋπολογισμού για το 2021 είναι αναντίστοιχο με τη μεγάλη υγειονομική, οικονομική και κοινωνική κρίση που αντιμετωπίζουμε. Βασίζεται σε ανεδαφικές και πλασματικές προβλέψεις.

Συνέντευξη του βουλευτή Μεσσηνίας καιτομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεωντης ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία,ΑλέξηΧαρίτση, στο ρ/στ«Alpha 98.9» (Φίλιππος Φιλιππακόπουλος)

Συμμετείχα σήμερα σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας με θέμα τη δημοσιονομική προσαρμογή και μακροοικονομική πορεία της Ελληνικής Οικονομίας την περίοδο 2010-2018. Σας παραθέτω τα κυριότερα σημεία της τοποθέτησής μου:

Σημεία ομιλίας της Έφης Αχτσιόγλου, βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2021

#Πρώτοι_με_διαφθορά