Οικονομία 

Η οριστική μεταφορά από την γερμανική πολυεθνική SIEMENS της παραγωγής της ΠΙΤΣΟΣ από τον Ρέντη στην Τουρκία και η άρνησή της ακόμη και να την νοικιάσει στον κ. Μπακατσέλο αποτελεί, από την μια πλευρά, την πικρή αλήθεια του ενδιαφέροντος των επενδυτών για την ευρύτερη περιοχή μας.

Θεοδώρα Τζάκρη: «Ο θεσμός των Λαϊκών Αγορών πρέπει να συνεχίσει να υπηρετεί τα συμφέροντα των μικροπαραγωγών και μικροπωλητών και την πρόσβαση των μικρομεσαίων νοικοκυριών σε ποιοτικά προϊόντα με προσιτές τιμές»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Πέλλας διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 9/4 και ώρα 18:45 διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Οι οικονομικές προκλήσεις της πανδημίας και η προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επόμενη ημέρα».

Η πανθομολογούμενη και εντυπωσιακή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα αναδεικνύεται σε κύρια τροχοπέδη για την ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας. Αντί το τραπεζικό σύστημα να υποβοηθήσει την αναπτυξιακή διαδικασία, παρεμποδίζει οποιαδήποτε αναπτυξιακή προοπτική, αφού γίνεται ο «μεγάλος ασθενής» της εθνικής μας οικονομίας.

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στις αναπτυξιακές «μεταρρυθμίσεις» επί κυβέρνησης ΝΔ, από κάτω βρίσκεις έναν φίλο του κ. Μητσοτάκη ή μια απευθείας ανάθεση της κας Νικολάου. Ένα από τα πρώτα νομοσχέδια του Υπουργείου Ανάπτυξης το φθινόπωρο του 2019, ήταν το νομοσχέδιο διευθετήσεων που είχαν έτοιμο στο συρτάρι απ' όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Η κυβέρνηση...

Η Βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη μαζί με 38 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ υπέβαλαν Ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ζητώντας την άμεση στήριξη των πρακτορείων ΟΠΑΠ και των εργαζομένων σε αυτά.

#Πρώτοι_με_διαφθορά