Υγεία

«Η συνεχιζόμενη αποδιοργάνωση του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών και ο κίνδυνος να μπει «λουκέτο» στο ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου θα θέσει σε κίνδυνο τους πάνω από 500 ογκολογικούς ασθενείς του Νομού Πέλλας»

Μία μελέτη- βόμβα σχετικά με τη θνησιμότητα ασθενών με Covid-19 εκτός ΜΕΘ φαίνεται πως είχε στα χέρια της η κυβέρνηση ήδη από τον περασμένο Μάιο η οποία είχε διεξαχθεί από τον ίδιο τον Σωτήρη Τσιόδρα και αποδεικνύει πως η νοσηλεία εκτός ΜΕΘ σχετίζεται με 87% αυξημένη θνητότητα.

Στη χώρα που κυβερνά ο Κυριάκος Μητσοτάκης οι 100 νεκροί την ημέρα είναι κανονικότητα και ο μεγαλύτερος αριθμός ΜΕΘ, όπου θα διασώζονται οι άνθρωποι, είναι πολυτέλεια.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον χώρο της Υγείας, κατά την πανδημία, έχει εφαρμόσει το πιο νεοφιλελεύθερο, κοινωνικά ανάλγητο και ταξικό μοντέλο που μπορούσε κανείς να συλλάβει. Τα πάντα...

O ΣΥΡΙΖΑ έφερε αξονικό τομογράφο και καινούργια μονάδα τεχνητού νεφρού και η ΝΔ κλείνει την ΜΕΘ και υποβαθμίζει σταδιακά το Νοσοκομείο Έδεσσας ουσιαστικά σε Κέντρο Υγείας εν μέσω πανδημίας - Να τους σταματήσουμε